Ett oväntat slut på en väntad kväll




Jaja, det blev ett mycket oväntat slut igår. Vi tänkte ju dra till Lovisa, Amanda och Mathildas 18 årsfest och sen med bussen hem där ifrån och möta några kompisar i stan men njaa. Det fanns en lång rullstolsuppfart till huset och sen på kvällen blir det kallt och den blir som en skridskobana ^^ Det upptäckte några st bla. jag och Martine att de är ju skit kul att glida på den!! Så det gjorde vi! Flera gånger! Och sista gången faller båda två och Martine slår upp armbågen så hon fick åka till akuten och sy 6 stygn ^^ jag och Evelina följde med i bilden påväg till akuten, det var någon farbror till tjejerna som hade festen som körde oss. Hehe, så det blev en lite tidigare hemfärd än vi trott :P Menmen, kvällen var super ändå! Hade riktigt roligt verkligen! TACK Lovisa, Amanda och Mathilda!
DOCK!!! blev min jacka stulen eller så var det någon som "råkade" få med sig fel.. (vilket jag verkligen inte tror på)
Det kännt ju jävligt surt...min fina halsduk från Vila och min fina fina kappa från Monki.. jävligt irriterande faktiskt. Som tur var hade jag inga värdesaker i den. Men ändå...kännt jävligt trist.

Nu ska jag käka mina kvällsmackor medan jag tittar på Matrix på tvn.

Godnatt!

Stressvecka!

Usch och fy för denna vidriga vecka! Ni förstår inte hur glad jag är för att det är fredag idag! Två prov som jag har pluggat röven av mig på! Har sovit dåligt och få timmar så hela mitt ansikte har förvandlats till en enda stor ögon påse... så känns de iaf.
Idag åkte jag till skolan för att göra samhällsprov och sen hem igen, hopp ner i sängen och sova! Har mått sådär hela veckan :S

Min dator kraschade precis, så jag skrek på noak i panik att han skulle fixa den!! Han fixade den och nu sitter han och tjurar på mig för att jag skrek på honom... =(
Men jag har så fruktansvärt mycket musik, bilder och filmer på min dator som inte under några omständigheter får försvinna!! Så är de bara..

Imorgon blir en super kväll :D:D jag ser verkligen fram emot den! Först förfest hos Saris och sen drar vi vidare till Lovisa, Amanda och Matildas 18års fest! Kommer blir fett tror jag! Hoppas mitt sådärmående inte känns av imorgon! Ska ta med mig kameran!  
Men nu ska jag nog hoppa ner i sängen och sova någon timma till. Skön hemma fredag, yes just what I need! (y)

Hejohå


Trevlig lördakväll


Kallt ute.. :S

trevlig lördakväll!
Det har min varit eller lite trevlig iaf ^^ tänkte att jag skulle spendera min lördakväll på ett nyttigt och användbart sätt så jag plockade fram läxböckerna och satte mig för att börja plugga men bokstavligt talat så började jag gråta efter 10 minuters försök att plugga in rytmer till musikteorin. herregud... skolan knäcker mig känns de som, haha är helt instabil såfort jag sätter mig med något skolarbete. fyfan.

Imorgon ser jag främst fram emot att en så låååång sovmorgon som de bara går! Riktigt skamfullt lång! typ käka frukost vid 16 tiden ;D De låter toppen! 
Yee, men nu ska jag reta min halvsovande pojkvän! super kul

Hejhej godnatt

PS. försökte ladda upp en as grym låt men datorn och jag är inte vänner...

En bra dag till skillnad från andra


en bild på mig från skolan idag

hej!
Ny helg på G och här sitter jag i väntan på min pojkvän. WOHOO! ne kanske inte ^^
Men senare ska jag över till Evelina för lite mys med henne och Mia, bara vi tjejer.
Men usch vilken vecka det har varit! Haha hade gjort mer nytta om jag varit sjuk helt ärligt, så känns de.
Massa har gått dåligt, jag är alldeles för slapp i skolan, arbetar ingenting hemma även fast jag verkligen borde :S
Tror många känner igen sig i de.
Men sista lektionen idag var dans och de va riktigt kul! Veckans höjdpunkt efter kulturhistorian med vår grymma lärare!!
Men dansen idag va riktigt roligt som sagt! Imorgon kommer dock inte bli lika rolig, jag kommer inte kunna ta mig ur sängen asså ^^ träningsvärken!!
Men jag lever för idag!
Nu ska jag gå! Hejhej

Glädje



Jag är jätte glad för min kära pojkvän har kommit hem! Han kom idag! Känns knäppt att han är hemma men samtidigt super kul och spännande! Han bor ju hemma hos mig och mamma nu, hehe
Vart han ska göra av sina kläder har jag dock ingen aning om eftersom jag har så mycket kläder ås jag vet inte ens vart jag ska göra av mina egna ^^
Men de löser sig hehe.

Han ligger och sover för tillfället och jag har bakat kladdkaka till honom hihi

Jag har mått dåligt nu i 2 dagar så det var bra att han kom och piggade upp mig!

Puss hej!




Åt fanders!

Ne nu orkar jag fan inte mer.. har pluggat Kulturhistoria hela jäkla kvällen! Har prov imorgon, kommer gå åt *******
Jag är så frustrerad här hemma.. Min mamma är jääävla mesig mot min bror och de gör mig GALEN! Jag orkar inte leva i detta hus och se detta för de går mig på nerverna -.-''
Jaja..
Nu måste jag sova.. trött som en mås.

GODNATT


PS. På fredag kommer prutten!  






Söndagskväll


Jag och några vänner för ett tag sen hemma hos Maja.

Godkväll ska man väl säga, klockan är snart Nio. Jag är inte alls så trött som jag hoppades på att vara ikv. Har somnat galet sent alla nätter sen jag kom hem. Men nu är lovet slut, har pluggat idag för första gången på hela lovet :S usch inte bra. Jaja, de tog verkligen emot ^^ men jag tröttnade att tvinga mig själv efter ett tag så tog en bad och åt glass ist.  

Ooh om en vecka sitter Noak i min säng just nu! Ska bli häärligt! Han kommer på fredag på eftermiddagen någon gång. När jag kommer hem efter skolan är han hemma! Wow, kommer kännas konstigt :P men kul!
5 månader har han varit i thailand nu..

Men nu ska jag ta mig en kvällsmacka och sen somna i tid!

Godnatt, skola imorgon :O


Trött


Bild på mig från Ensamblekonserten.

Jag är så trött! Har ingen energi kvar! Hade sett fram emot att göra något riktigt roligt ikv men har ingen ork alls. Önskar klockan var mer så jag kunde gå och lägga mig och inte riskera att vakna upp inatt och inte kunna somna om.
Hoppas på en skön och avslappnad dag imorgon så energin kommer tillbaka!

Godnatt


En helmysig dag..





..Har det verkligen varit idag!
Jag och Mia hade en jätte mysig dag på stan. Har brännt av ca 1200 kr...pust! Fick dock hem mycket snygga kläder och ett par skor! Eftersom jag är så lång (1,78cm) så har jag aldrig vågat använda skor med klackar men dessa hade klack och jag kände mig inte skyhög! Så de va toppen! Känns bra! 
Dock har jag ett problem ^^ Mitt rum är så stökigt och de är så mycket kläder så jag får inte plats med alla! 
Funderar på om jag ska sälja lite? Det är massor som jag bara andvän en gång kanske? Men jag vet inte, hehe

Just nu väntar jag på långsama Sara och hennes långsama pojkvän Konrad... Förhoppningsvis åker vi hem till Konrad ikväll några st. Ska bli riktigt roligt! Om de nu blir av för Sara ringer ju aldrig -.-'' 

Ha en bra kväll! 

 

WE HEARD YOU


¨


Pratade med en av min kära vänner Mia för en liten stund sedan. Vi disskuterade känslokalla män, film och kläder. Jag har satt i mig en hel skål chokladpudding och kollat på filmen Vägen till Eldorado. Rolig! Skit rolig faktiskt! Och det var kul för den utspelade sig på dom platsena jag besökte i Mexiko. Bland Mayatemplerna. De va lite coolt faktiskt.
Ikväll hoppas jag på att få somna i tid (vilket är ungefär 01-02) har somnat sent efter att jag kom hem.
Igår förresten var det väldigt roligt hemma hos Sara men Mia. Vi rökte Mia söta lilla vattenpipa och drack en herrans massa vin. Otroligt kul och mysigt hade vi iaf!

Imorgon bär de av till stan och de ska bli riktigt roligt! Har längtat efter en runda på stan om jag ska vara ärlig ^^ haha

men nu ska jag kolla film och lyssna på musik resten av kvällen!
Ha en bra kväll, godnatt

Tillbaka hemma

Godmorgon eller god förmidda mer.
Försökte ta en bild man jag vill inte fastna på bild idag.. Har en dålig dag idag känner jag :S Har lite ångest, 
Nu är höstens resor slut och skolan väntar runt hörnet...buhu!! jag vill inte!!! Här hemma är de kallt så in i he*ve*e! Saknar värmen!!
Nu kommer Noak snart iaf och de är roligt, någon gång i nästa vecka!

Uuuuush! jag är så rastlös! Vill hitta på något! Väntar på att Sara ska bli klar.

Blaablabla, vet inte vad jag ska skriva mer! ska gå ut med hundarna! hejhopp


Back home!

Förlåt för dålig uppdatering, inte haft tillgng till dator så mycket och haft fullt upp!
Men nu är jag hemma igen och de känns faktiskt jäkligt skönt! Men de har varit riktigt roligt! Har gjort så mycket som kommer vara minnen för livet! Dykt med syrgas, sett Mayatemplerna, badat med delfiner!! och snorklat massor! Att dyka och bada med delfiner va de roligaste!! Delfinerna kändes som gummi! Dom gjorde massa trix och man fick dansa med dom och man höll i ryggfenan så simmade dom runt med en! haha ^^ super roligt va det iaf! Dykningen va super rolig den med! Bilder kommer!

Annars va semestern som en semester med familjen brukar vara :P Mysig men inte så festlig ^^ Nyår hade jag riktig hemlängtan! Då vill man ju va med vännerna inte familjen ^^ Menmen, de gick bra. De kommer fler nyår!

Men det var jätte roligt att träffa min halvsyster Sara, hennes lilla dotter Sigrid och hennes man Gustavo.
Hoppas dom kommer hem till sommaren!


Stranden låg 1 min från vår lägenhet

Xel-Ha, gigantiskt stort vattenland.

Improviserad julgran

En Cenote, alltså en gråtta under jorden där vattnet har under flrea tusen år gröpt ut ett hål under jorden så nu är det som en pool där nere.

Mayatempeln

Delfiner

RSS 2.0