Hos Far!

Nu är jag hos min far och har precis nattat lillasyster =) Hon är helt underbar! Finns ingen bättre! Jag saknar Noak så det värker i kroppen på mig men de har jag redan skrivit här i bloggen alldeles för mycket de senaste veckorna! Jag har varit och ätit på Harrys med Pauline och min lillasyster Irma ! Kycklingvingar!!!! Fick en munorgasm, Usch vad äckligt de lät :S men de var de inte!!
Imorgon är det fredag! Tänkte bjuda hem lite folk till mig i helgen, röka vattenpipa och bara chilla, låter super tycker jag! Får se om de blir lördag eller söndag ;)

Nu ska jag leta upp någon gammal bild här på Paulines dator som jag kan lägga in sen hoppar jag in i duschen och så hörs vi kanske imorgon!
hejsvej
hittade en gammal bild på Irma!

Tim Burton



Tim Burton är helt otrolig!


Detta..

..är vad jag hann köpa innan det var min tur på banken! Månadens enda shopping så men får värkligen vara lycklig över de lilla !


Ett par guldöronhängen             och                                                                                                      någon slags väst? Inte fan vet jag, jag bara köper ^^
 :D jätte fint iaf!

We meet again

Hejhej, ny vecka. Vecka 39. Snart vecka 40!! Snart vecka 44!! hihi :D jag längtar så!
Har varit hemma idag för har inte mått så bra, men imorgon blir det skola. Dock vet jag inte om man kan räkna morgondagen som en skoldag? Första ensamble som är för roligt för att kunna förknippas med skola och efter de stureloppet vilket kanske är mindre roligare...

Aja, bilder från lördagskväll kommer! Och vad jag köpt idag, hade nämligen tid hos polisen för att beställa pass så fick pallra mig in till stan även fast jag mådde kast =S Så fixade de, hahah varför blir man alltid så JÄVLA ful på passfotot?! hahah ett riktigt mysterium tycker jag! Sen skulle jag till banken och aktivera mitt nya bankomatkort, menadns jag väntade på den EXTREMT långa kön sprang jag in på H&M och köpte mig något riktigt snyggt, både till fest och vardag.
Kommer ett till inlägg med bilder på de :D

Nu kollar jag på Idol och har ångest för att jag inte sökte! :D hejhej



Hallo Hejhej!

Fradakväll! Super skönt!

Jag har kollat film med Noak, käkat pizza tills jag nästan spydde, kollat mer film, målat och lite till film! De har varit min fredakväll! Men jag säger inte att den vart dålig! Nejnej! Riktigt skön faktiskt! Nu börjar jag känna av john Blund och de börjar bli dags att krypa ner i min varma säng! Det ända som saknas nu är en gosig pojkvän att kramas med men de får vänta 5 veckor till...sen så!
Halva tiden har redan gått! Nu har han varit borta i fem veckor och de är fem veckor kvar tills vi ses! Tiden har gått sjukt fort!
Men de är ju bra!

Hade skolfoto idag förresten, ska bli spännande och se hur de blev ^^

Såhär såg jag ut iaf

     Dock svart vitt foto ^^                                                                                                           Här är även vad jag målade ikväll. Har helt snöat in på årstider.

Godnatt!

They call me White devil, Black Jesus

Är en del av namnet på en av de nya låtarna som vi spelar i bandet, riktigt grym låt!
Älskar sångarens röst, rospig, mörk och helt underbar! haha ^^
Träffade efterlängtade Mia idag! Vi såg Kungar av Tylösan ;) haha, grymt kul program!  
Efter de var det rep med bandet! Gick riktigt bra idag! Har börjat på några nya smaskiga låtar ;) Sjukt roligt!
Vi funderar på att spela på öppna scenen nästa onsta på 035. Kom och kolla isf!! :D

Imorgon, efterlängtade fredag! Usch, kom på nu när jag skrev de att jag glömt öva på gitarrläxan..fyfy! Jag som lovade Jannis att jag skulle bli duktigare på att faktiskt öva på läxorna! =<

Imorgon kväll ska jag faktiskt se film med Noak! Va!? har han kommit hem?! tänker du då kanske?
Nää, de har han inte men vi har kommit på ett sätt så vi nästan får en filmkväll tillsammans även fast han är på andra sidan jorden ;) hihihi, man får inte va helt dum!

Förresten! Kollade på Idol innan och jäklar vad sugen jag är på att söka in nu till våren! haha, jag har sagt så i två år nu ^^ När väl chansen kommer för att söka in så tänker jag alltid - Nää, fan vad töntigt program. De vill inte jag vara med i! Meen! Sen när programmet börjar och man ser alla som sökte in så tänker jag ALLTID - Faaan! Varför sökte jag inte in!? Ser ju sjukt kul ut!
Hehe, men nu har jag bestämt mig! Siri= 2011 Idol!! :D  Inga undantag!



Avslutar med lite typiska egobilder, jag är ju trotts allt 17 år och tjej, de ligger i min natur på något sätt ^^

Godnatt!

4 år till

Jag har ingen särskilld åsikt i valet. Jag står inte bakom något speciellt parti. Men något som skrämmer mig lite är att SD kom in i riksdagen! De gjorde oss alla till förlorare igår natt.

"hejdå lilla bruna barn som svälter, du är inte välkommen till sverige längre. du får klara dig själv. ja, vi vet att mamma och pappa är döda av
bomber och aids och att du inte lärt dig gå själv. du kanske dör? men
det är inte vårt problem. försök inte gräva pengar i våra överfulla...fickor, *@#$! och invadera inte våra ...stora resurs...er av mark och plats och ta inte VÅRA jobb! hejsvejs!"


Nästan som godmorgon

Usch vilken dag. Mamma väckte mig halv tolv och fort som fan skulle vi till stan och fixa nytt busskort eftersom det försvann med plånboken igår.
Så gjort de plus lite bråk på vägen dit och hem. Fixat polisanmälan och sånt där. Gick och la mig, vaknade vid fyra och nu väntar jag på att pappa ska ringa så drar jag dit ist.
Pust vilken dag!

Hela denna kvällen tänker jag gosa med min lillasyster och bara tycka synd om mig själv! Låter super!
Hej!

jag älskade den plånboken!!!

Herregud, detta var fan inte min dag! Jag kände på mig att något jävligt skulle hända och de gjorde de också...!
JAg var fett otaggad hela dagen, bara på dåligt hum´ör, ont i huvudet hade jag med. Sen när kvällen börjar närma sig så började jag hoppas mer på en kul kväll! Höhö.. jag tappar min plånbok med allt jag äger i ! Jag älskade verkligen den plånboken! Skit fin, skit bra, allt var så jävla bra med den ! NU är den borta!
Ett foto på min underbara lilla syster, alla mina kort och allt! Som tur är så är jag heeeelt pank denna månaden så de finns verken lösa kontanter eller kontanter på bankomatkortet! haha ^^ FAIL!
Men alla kort, legg, skolkort, busskort, bankkort, allt sånt =(
HELVETE!!! JAG ÄLSKADE DEN PLÅNBOKEN!
men robert, rogner och kamilla kom och hjälpte mig leta en stund sen åkte vi till Oscar, där var det roligt iaf! Tack Oscar!! Och grattis igen!! :D Nu är jag hemma och ska sova, grymt trött!
Saknar min älskade!

godnatt


Fredag= Oscar!

Hej!

Sitter fortfarande kvar i skolan. Skulle haft dans nu men nehepp, den blev inställd. Så nu sitter jag och väntar på Martine för vi ska in till stan och köpa present till Oscar som har fete fest ikv!! Haha ^^
Jag är inte ett dugg taggad men de kommer nog!


Bild på Oscar och mig hemma hos Sara ;D

Jag behöver en plan!



Jag behöver motivation!! Ett mål! Något att sträva efter! En snar framtid och en framtidsplan! Det behöver jag! Inte bara tomma drömmer som man inte kan förlita sig på, jag behöver något som jag vet ska hända!
Jag vill veta om min framtid kommer bli så som jag vill! Jag vill veta att de jag gör idag kommer löna mig om några år! Jag vill veta att jag väljer rätt väg så jag inte ångrar mig sen! När de kanske är försent?
Jag vill vara säker på min sak! Men de är jag inte nu.. Ibland längtar jag tills de är dags att gå och lägga sig därför att då får jag hitta på små historier i mitt huvud som jag önskar var verkliga livet och sedan få drömma om dom och för några minuter verkligen tro att detta! Detta är mitt liv!
Jag behöver ett fast mål, en strävan där jag kan känna att för att nå detta är det värt att kämpa!

Min pojkvän...

...är fantastisk!





hihihi <3

Ny vecka, ny dag

Hej! Nu är det måndag igen!! Nya tag! Hehe, jag är verkligen trött efter helgen! Menmen så är de!

 



Mumms aprikoskräm är det bästa som finns!
Nää, idag är de ingen speciell dag.
PLugg!

Aja, hejhej!

MATILDAAAA



Http://meramatilda.blgospot.com Tösen som hjälpte till att få in breeeeeda bilder på bloggen! :)


Chill hos Andreas



Jag var riktigt trött efter spelningarna och ville bara hem och sova men de blev att jag drog till Andreas ist som hade lite mys med några kompisar. Det var jätte kul, vi var några st, rökte vattenpipa, drack öl och snackade. Jag drack dock inget, kände att de blev lite mycket i fredes så hoppade lördan. Satt och drack te medans de andra drack öl ^^ Men de var gott de med!






Sen fick vi skjutts hem av Nissel =)

Nu ska jag plugga samhäll!

Hejhej


Kulturnatten!

Kulturnatten idag!
Klockan sju uppträdde vi med skolan på biblioteket vilket var väldigt roligt!
Vi var indelade i tre grupper, jag sjöng en fransk låt även fast jag inte kan ett ord franska ^^ och sen var det en baladgrupp och en countrygrupp, de gick bra!
och sen sjöng hela klassen en afrikansk låt tillsammans. Dans tvåorna var med och dansade till låtarna också!
              



Lite bilder från biblioteket



sen blev de spelning/rep med bandet på 035 från 20-22:00
hehe, svettigt och jobbigt men kul!
det skulle föreställa ett vanligt rep fast vi hade dörren öppen så folk kan komma och kolla.

hej!

Välkommen hem Robert!

Nu är Robert hemma igen efter 8 månaders resande!
Detta firade han med lite förfest hemma hos sig och sen blev de stan!
Riktigt roligt faktiskt! Kändes dock lite konstigt att festa med Noaks kompisar utan Noak ^^
Menmen, det var kul ändå! Robert sprutade ner hela mig med Champagne ^^

Jag och Sara var där och vi är ju som sagt inte myndiga än men vi lyckades smiti in på både Asien Palase och The Corner. Vid tre upptäckte vi att vi missat sista bussen hem så min snälla mamma kom och hämtade oss! hihihi.
En riktigt kul kväll!









:D
Hej!

hej igen

Sitter i biblioteket framför facebook och inväntar Matilda så vi kan gå och käka. Är grymt hungrig och på galet dåligt humör...

Stör mig på alla här inne på bibblan.. sitter massa par och pussas och myser men vart är min pussgruka då? På andra sidan jorden, där är vart han gömmer sig!! >.<
Måste dom sitta här? Kan dom inte gå in på toan eller något??? Idioter
-.-'

Allt gör mig på dåligt humör idag!
Noak är lika rolig som en 80årig gubbe med prostatacancer, jag har ingenting att göra, det är typiskt höstväder ute (dvs. kallt, blött och blåsigt) jag missade min sånglektion så min lärare tjurar nog ihop mot mig nu och jag har ont i huvudet.. BRA DAG! pust, stånk och stön..

ne nu ska jag gå och övertala vaktmästaren om att jag förtjänar ett nytt busskort för jag tappade mitt andra.. självklart :D


hej!


new day

Fredag äntligen! Känns skönt faktiskt!
Jag missade min buss så missade min sånglektion vilket var synd!

Noak har gjort mig på super dåligt humör idag, tack för de Noak! snällt....

Men sen är det dans! Och efter de blir de välkommsfest hos Robert och senare drar i till en annan fest!
Kommer nog bli super kul hoppas jag! Vi får se!

Ha en kul kväll, hej!

Det enda jag kan tänka på...

...är Thailand! Gud jag blir galen! Såfort jag tänker på det får jag en pirrig känsla i magen!
Det kommer bli så underbart!

Jag tar flyget dit, Noak möter mig på flygplatsen. Jag kastar mina armar runt honom och kysser honom! Vi kramas en lång stund innan vi tar mina väskor och beger oss ut från flygplatsen i Bangkok.
Efter en stund sätter vi oss på en buss som tar oss till Rayong Beach! Där söker vi upp hotellet och checkar in på vårt rum. (dock är jag inte säker på att vi kommer bo på hotell men jag fantiserar hihi..) Rummert är stort och fint och jag slänger mig i sängen! Vi myser massor, sen tar jag en dusch, sätter på mig någonting snygg och sen går vi ut för att utforska området! Vi hittar en super mysig restaurang som vi äter på och sen går vi ner till stranden och ser solen gå ner!
Underbart!! hihihihi

Hahah, det kommer förmodligen inte alls bli sådär ^^
Jag kommer vara trött, svettig och grinig när jag stiger av planet efter en 13 timmars flygresa. Sen ska man sitta på en buss som kommer vara varm och jävlig och efter 3 långa och irriterande timmar kommer vi fram till Rayong Beach. Men efter dee kommer vara underbart! hihii :D

Här är liter bilder från Rayong Beach!





Hihi!!

Nu ska jag plugga massor! Hejhej

Lördagkväll!!

Tummen upp för lördagkvällen! Hade riktigt kul!
Förfestade lite hemma hos Mia och sen drog vi vidare hem till Linnea som fyllde 17! Grattis igen :D
Kul fest! Väldigt händelserik ^^


Jag och snygga Mia =)




skumma bilder ^^


WOHOOO!

FICK PRECIS VETA ATT JAG SKA TILL MEXICO I DECEMBER MED :D:D HAHAHA!!


biljetten är bokad!

Thailand- Bangkok här kommer jag!! WIHOO!

Jag bokade precis biljetten! :D Är så himla glad!!

Jag åker den 1 Nov kl 13.15 och landar i Bangkok kl 07.35 ;D

Sen åker jag hem den 15 Nov kl 00.25 och landar i köpenhamn 08.15 !

Hahah! Det kommer bli så jävla roligt!

http://www.thailandvistelsen.se/rayong+beach/turistorter/

Här kommer viförmodligen bo :P

Heej!




Sämre dag..

Mmm, idag är det inte en så fullt bra dag som det var heromdagen. Men man måste väl ha dåliga dagar för att det ska finnas bra ellerhur?

Jag var hos tandläkaren igår och fixade ett hål i tanden och efter att bedövningen släppte så fick jag så jäkla ont! Och haft ont hela kvällen/natten så har knappt sovit. Håller desutom på att bli sjuk. Fått huvudvärk och är ständigt trött.
Menmen!

Pratade med Noak igår och självklart sliter avståndet på vårt förhållande men jag tror vi ska klara de! ♥

Ikväll ska jag bara stanna hemma och ta det lugnt, ska hem till pappa faktiskt. Det ska bli kul faktiskt!

Lars Ohly var på Sture igår förresten! Riktigt bra var han måste jag säga! Jag vet inte riktigt vart jag står men jag tror jag är röd faktiskt. Tycker dom låter vettigast,  miljöpartist, socialdemokrat eller vänsterpatist de vet jag inte men men. Jag hinner ju ändå inte bli 18 innan årets val så det spelar inte så stor roll i nuläget.
Hehe!
 Ha det bra idag! hej



RSS 2.0