Ett nytt veckoslut

Hej bloggen! Söndag idag då. Om jag tänker tillbaka en vecka, vilken skön känsla jag hade då! Då var de söndag men jag visste att jag var ledig heeeela veckan framöver! Nu är det inte samma känska.. tvärtom! Nu tänker jag tillbaka på den där lediga veckan som nu är slut, den veckan som jag såg fram emot så jäkla mycket! Jaja, nu är lovet slut och tillbaka till skolan, kill me! jag har INGEN lust att gå dit!

Min kamra är på vift och de är ju alltid lite oroande när något värdefullt inte ligger där de borde men jag hoppas den kommer fram! verkligen hoppas!
hade tänkt ta lite bilder idag men de får bli till en annan gång. Får ta en bild på mig och Maja på Majas fest från förra helgen.
Hejsvej

Jag, Mårten och Maja på bild

P A N I K

P A N I K P A N I K P A N I K P A N I K P A N I K ! ! ! !

Paniken slog mig innan...jag fyller 18 om lite mindre än 3 veckor!!
Detta har jag tänkt innebär med att fylla 18 hittills:
Gå på krogen
Får köpa ut cigg och lätt cider/öl på ICA
Får ta körkort
Får tatuera mig(vilket jag dock fick innan med)
Får perca mig
Får resa utomlands
Ja.. inte så mycket annat. Mer sånna här roligt grejer 

Detta slog mig idag:
Alla kostnader
Försäkningar
Bidrag
Ansvar
Och nu när jag har tillgång till alla mina pengar
tillkommer också ett stort ansvar i hur jag ska
förvallta alla dessa pengar!

WTF!! Tanken om allt detta ansvar som nu läggs på mig har ju inte slagit mig fören NU!!
Jag vill inte längre :( jag är alldeles för liten och omogen för sånt här...

Men om alla andra har klarat det så borde jag ju också göra det..eller? Det handlar väl om att vara smart och förbalta pengar och sånt väl, inte blåsa upp det på en gång. Lägga undan till körkort och lägenhet t.ex.
Men ska man börja behöva köpa sin egen mat och sånt nu eller? Och schampoo och grejer som jag tidigare tagit förgivet!

Gode gud, hur ska detta gå?

Har kollat igenom alla mina bilder efter en passande bild för detta inlägget men hittade ingen.

Hejhej


För kallt eller inte?



Tjabba!

Fett rastlös och fett trött på kylan! Jag som fått en sån sjukt snygg jacka av mamma vill ju kunna börja använda den nu! Vad säger ni? Är det för kallt att ha en mockajacka ungeför lika varm som en skinnjacka om man har en tjocktröja under? Är så sugen :P Ser folk på stan hela tiden i det men fy fan jag fryser ju redan i min tjocka vinterjacka ^^
Haha!
Men det är skönt för nu går det verkligen mot vår, även om det inte märks ibland men det har börjat bli ljusare längre ute och solen är framme mer, toppen! Och nu är det inte långt kvar tills jag fyller 18! Kommer bli så jäkla fett :D
Vad händer ikväll då? För min del ska jag hem till lilla Evelina. Ska bli kul att träffa henne, och två programm som jag längtat efter börjar ikväll! Stockholsmnatt samt Erik och Mackan- 99 saker man måste göra innan man dör!

Plener för resten av lovet:
Onsdag- träffa Mia och senare till Nelly
Torsdag- Kanske en mysig middag med Evelina, Ludvig, Mia, Andreas och jag och Noak
Fredag- Saras 18års fest!
Lördag- IKEA

Vi får se om planerna håller ;)

Ha ett fortsatt bra lov!

Hejhej



Trevlig fortsättning

Hej söndag! Fast inte riktigt söndag ändå eftersom vi är lediga imorgon! GÖTT!!
Är så jäkla peppad av någon anledning!! Vill inte sitta hemma ikväll! Vill klä mig fint, träffa fint folk, dricka fint vin och vara allmänt galen! :D
Igår fick jag göra lite av just de där hemma hos Maja som hade lite 18års firande! Det bjöds på en god fördrink och massa med skumpa! Perfekt! Det var riktigt trevligt! Tack för det Maja! :) Dock råkade lilla Maja stampa på min tå så den är helt blå och lila och väldigt öm idag ^^ hehe du är förlåten Maja!

Nu ska jag äta lite mat och ta det lugnt!

Ha en bra kväll!!

Bilderna nedan är lite random från de senaste dagarna :)



Inside a glass of water


(Bild på mig från igår plus lite fix och trix)

Hej allihopa! Lördagkväll

Jag är super trött! Förkylningen dödar mig lite grann ^^ Fast jag tror det är på bättringsvägen så det känns skönt :) inte haft så ont i halsen nu på kvällen! Yes!
Min pojkvän är ute på äventur och jag passar på att ta göra allt de som jag inte får gjort när han är hemma, alltså läxor. Har precis skrivit melodin till min Blueslåt, jätte skönt för den har verkligen oroat mig men nu känns de lite lättare när man kommit en liten bit på vägen. Nu väntar bara lite svenska, engelska, musikteori och matte :) Yes, just what I wanted! hehe, som tur är så är det bara lördag så jag har morgondagen på mig med! 

När jag vaknade idag tänkte jag
-Idag ska jag bara ta det lugnt och inte göra någonting! Fast blev snabbt uttråkad och ringde Sara för att fråga om vi kunde ta en runda på stan och det gjorde vi! Fick inhandlat lite nya snygga kläder samt en fika. Super!

Coldplay har spelats för fullt hela kvällen!

Ha en fortsatt bra kväll!


Grattis Sara 18 år!



Så det  var några stycken av alla bilderna från igårkväll

Min fantastiska vän Sara fyllde 18 enegtligen i torsdags men vi firade henne igår.
Började med presentöppning, vi hade köpt henne massa fina inredningsgrejer från Indiska, tror hon blev glad för de! Sedan mot bastun. Haha, asså basta är skönt men man blir fort uttråkad ^^ Men det var super mysigt! Dock tog varmvattnet slut när vi skulle duscha så det var sjukt kallt! Haha. Efter det blev det tacos och vin :) Jätte gott! Senare kom killarva och vi drog vidare till Hanna och efter de in till stan. Först var vi en snabbis på Bulls och sen försökte vi på Asien Palace men kom inte in. Efter de åkte jag och Noak hem eftersom jag mådde in så jätte bra pga. förkylningen.  

Idag mår jag inte så bra : / jätte förkyld, har ingen röst och bara hostar.. usch och fy..! Har massor med plugg som måste göras nångång under dagen, funderar på att sticka till skolan en stund på öppet hus med :) Noak är iväg i Varberg och kollar Thaiboxnings SM tror jag, inte säker på om de var SM men tror de.
Nu ska jag duscha och klä på mig!
Hejhej

PS. Nästa födelsedag är min :D 16 mars! Nu taggar vi!! 

Ha en bra lördag! 

Where the action is



Jag kan inte vänta ända till sommaren! Det känns som en evighet!!
Where the action is kommer bli sommarens absoluta höjdpunkt som jag skrev innan! Det kommer bli så galet roligt!
En heldag i Göteborg med massa musik, öl och goda vänner!

Detta blir den största konserten jag nånsin varit på! Det var mycket konserter på Arvikafestivalen som jag och två vänner var på förra året men inget jämfört med detta!
30 000 biljetter såldes på 1 dag! :O

Gode gud, låt tiden gå snabbare!

Godnatt



Sjukan



Första bilden: Kära Noak i köket                                                                                    Andra bilden: Min värld just nu..

Usch, vad hemskt jag mår idag! Vaknade med lite halsont och huvudvärk sen har det bara blivit värre under dagen.. Legat i soffan och har tvingat Noak att ta hand om mig hihi

Han har hämtat glass, kokat nudlar m.m :)

ÅÅÅH jag längtar så till sommaren!! Det är mänligen så att i måndags bokade vi biljetter till Where the action is eftersom COLDPLAY ska spela där!! :D:D Lyckan är ENORM!!
Det kommer bli så jävla bra! Göteborg i slottsparken kommer de spela! ååh jag längtar! Sommarens höjdpunkt! Absolut!
Plus att jag är 18 då ;D ännu bättre!

hejsvej 


lingon och blåbär


bästbästbästbäst

Hej! Nu är det söndagkväll

Det har varit en skön och utvilande helg! Exakt vad jag behövde! Fredagskvällen tillbringade jag en stund med mina bästa vänner och lördgen blev bara en hemmakväll, jätte skönt!
Nästa helg blir desto mer fartfylld! Sara fyller nämligen 18 och det ska firas ordentligt!!

Vill bara säga att min pojkvän är bäst! :D

Nu ska jag hoppa ner i badet! Hejsvej!

Lättnad!



Vilken otrolig lättnad att matteprovet är ÖVER!! Eller de beror ju på om jag klarar det eller inte. Det känns typ... jag vet inte vad de känns... 50% chans att jag klarar de helt enkelt.
Men idag är det torsdag! De ska bli kul! Först har vi Kulturhistoria med världens coolaste lärare :D:D sen musik improvisation :S de är jag lite mer nervös för .. och sen hemhemhem till min gos :D Ikv blir det rep som faan! och sen restaurang med gosen! (gosen= Noak)
Perfekt!! Kommer blir super mysigt!

Ooh asså de känns verkligen som en stor sten har ramlat av mina axlar! Jag har haft 4 prov under dessa 2 veckrna och nu är det över!

Vi hörs! Hej


RSS 2.0