Första Advent



Go Ego!! Jag är så trött ikväll! Imorgon är de skola som varje måndag, på tista är de internkonsert så de ska bli super kul! Sånt är alltid roligt :) 
Ooh, snöö! Jag måste skriva lite om de där mysiga små vita sakerna som faller från himmelen och landar på marken och gör allting vitt! Jag älskar de! Vad vore vinter utan snö? På vintern ska de vara snökaos, kallt och ruskigt ute! Jag älskar vinter

Nehe..har jag inget mer intressant att skriva om än snö? :S Då är de fan illa ^^

gurgelgurgelgurgel.. jag längtar till helgen för då blir de kul! 

Nu ska jag kolla på Becka och hjälpa mamma med julstjärnorna! 

Godnatt !  

Hej lördag!




Hej, Mysiga lördag. Mia och kanske Evelina kommer över sen och vi ska ha de så mysigt som bara tjejer kan! Fram med spa greje, hårinpackning, ansiktsmasker och sånt mys! Bunkra upp med godis, läsk och chips! Efter en sånhär dag finns de inget bättre!

Usch, nu måste jag springa ner och ge hundarna och mig själv lite mat! Sen blir de tända ljus och städa rummet.

Ha de fint! Vi hörs

Ny dag imorgon

Imorgon är det fredag! Detta har varit en eländig vecka minsagt. Känner att de jag behöver just nu är en myskväll med mina vänner då jag kan glömma de jobbiga fr en stund och bara ha kul med dem.
De är precis vad jag  förhoppningsvis ska göra imorgon! Imorgon åker jag och kanske Sara och Evelina hem till min pappa, ska nämligen passa min lillasyster.
Behöver verkligen få lite positiva tankar och reflektioner nu.

Hoppashoppas, lördagen återstår oplanerad förtillfället.

Dock på dagen på lördag är det öppet hus och vi spelar på sture på musikvåningen så kom och kolla!!

Nu ska jag sova, ny dag imorgon.
Godnatt!

Nu är de jul igen!


snygg bild ellerhur ;)

Välkommen till min tredje vilodag. Har inte mått så bra de senate dagarna så då är det skönt att bara bädda ner sig i sängen och mysa med hundarna hela dagarna.

Ooh, är de bara jag som har lite julkänsla i kroppen! Dock kommer inte jag vara hemma jul och nyår!! Knäppt de kommer kännas att fira jul i soliga Mexiko!? Jul är ju endå en sån högtid där man ska vara hemma med familjen, äta massa julmat, få besök av jultomten, öppna paket, gå en lång promenad i snön och bara ha de super mysigt! Men nej, inte detta året! I år ska vi prova något nytt! Istället för rödbetssallad, julskinka och köttbullar blir det tacos, tapas och annan mexikansk/spansk mat. Hmm.. detta lär bli intressant!
Samma sak med nyår, fast då vill man ju mer vara med vänner! Kommer ihåg förra nyåret! Firade tillsamman med mina vänner och min pojkvän. Galen men rolig natt!
Nedu, snö är det ute och snart dags att sätta upp julstjärnor i fönsterna!

Snart är december här! I år ska jag följa julkalenden!! Inga undantag!

Ne, nu ska jag hämta pepparkakor och mjölk och sätta på en film!

Ha de bra, hej!



Welcome home



Ingen bra kväll ikväll. Har en orolig känsla i kroppen och vill bara krypa ner i sängen och sova bort den resterande tiden av denna eländiga kväll.
Denna låten fyller mitt rum just nu och kommer nog göra de resten av kvällen också!
Reklamen är så jävla mäcktig! Haha, får alltid rysningar när jag ser reklamen på Tvn. Ni vet Nikons nya reklam.
Aja, jag länkar den!



hihi, fysningar för fullo!!

Men nu ska jag äta lite och sedan läsa psykologi.

hejhej

WoWoWo

Vad bra kvällen visade sig sluta! Super roligt! Mia bestämmde sig för att hon inte alls var sjuk så hon hängde med mig till Robert som fyllde år! Hans present från mig var en godispåse och ett presentkort på CityKebab på 55:- haha! Mia var den som kom på idén med presentkortet ^^
Vi hade super roligt där iaf en drog hem sen när de drog till stan. Saknade självklart Noak, de är ju hans vänner från början menmen..han får se till att skynda sig hem!

Nu är det söndag! Inte lika ångestfylld som den brukar vara faktiskt! Är ledig tista och torsdag så det känns rätt okej! Dock har jag psykologiprovet som gnager i bakhuvudet på mig, måste verkligen sätta igång på allvar med de nu!
Och de är precis vad jag ska göra nu ^^
hejhej!




Bilder från en kväll i Bangkok


Vad i he***te !?





Alla är sjuka!! Magsjukan sprider sig fortare än jag hinner käka upp en skål glass!
Jag hade sett fram emot ikv men nu blev allt skit för mia och andreas var tvugna att gå och smitta ner varann -.-
Men jag drar nog till en vän som fyllde år igår och säger grattis iaf!

Såhär ser jag ut idag, trött och frusen. Mammsen lagar wok och jag borde plugga psykologi!

Blablablabla, jag har inget att skriva! Måste läsa!!

Hejsvej!


Slutet på veckan

Idag har de fikats med mig och repats med bandet. Jag är så trött ikväll! Stor suck! Fast ska inte hänga läpp!
Vet inte om jag håler på att bli sjuk :o jag mådde lite illa igår kväll och nu när jag kom hem mådde jag det igen! Sen är man lite förkyld och så självklart menmen.. så kan de va!

Ska jag berätta lite om Thailand kanske!
Tiden i Thailand var super bra! Finns inget jag ångrar!
Att resa dit var jag väldigt nervös över men allt gick super! Det är så bra skyltat och det finns folk överallt som man kan fråga om det skulle vara något så det var inga problem.
Jag och Noak hade bestämt att vi skulle mötas på Starbucks, haha det var svårare att hitta dit än att hitta till flyget xD
Men vi möts där, det var jätte kul att ses igen!
Efter några timmar anländer vi på ön Koh Samet. Jätte fin ö verkligen. Där spenderade vi första och halva nästa vecka. Solade och badade varje dag. En dag åkte vi ut på båtutflykt där vi besökta de olika öarna som låg i närheten. Jätte kul!! 
På onsdagen vecka 2 drog vi tillbaka till Bangkok igen där vi bodde på hans gym. Jätte trevligt ställe verkligen. 
Där var Noak så snäll så han följde med mig 3 dagar i rad till olika gigantiska gallerior, massa shopping! hihihi
Lördagen innan jag åkte hem gick vi ut med några killar från gymmet och festade, super kul! 

Resan var super! Roligare än vad jag trott :) 

Att skilljas igen var hemskt! Jag var så sjukt ledsen verkligen :( Menmen.. han kommer hem i januari så de är väl bara att vänta.. hoppas tiden går fort vilket den lär göra, hehe. 

Nu ska jag göra mig något att äta, sen blir de sängen! Godnatt

Här är lite bilder på oss från Thailand





Mer än vad jag trodde

Nu är jag hemma efter en hyffsat lång skoldag och sen en tur hemma hos först Sara och sen Evelina. Mycket mysigt!

Vi har det väldigt skönt i skolan just nu! Mycket ledigt och så, på fredag börjar jag 09.40 och slutar 11.20, är ledig på Tisdag och har endast HIR (huvudinstrumentsredovisning) på torsdag kl 11.30 ;D
Låter smaskigt skönt !!

Åååh! Jag måste bara skriva de eftersom de hände precis! Visst blir man glad när man kommer hem och det precis börjar ens favorit program! I detta fallet Family Guy. Man blir så nöjd då ^^ Haha, vilken meningslös grej att skriva om men jag känner verkligen så! Det är så störande när man sätter på tvn och så är de bara skitprogram!! I detta fallet alla andra program förutom Family Guy. Hehe,

Jag blev så ledsen när jag kom hem idag! Mormor avlivade hennes katt idag. Låter as töntigt av mig att bli ledsen över de men vet hur mycket hon älskade den katten. Det blev hela 18 år! Det är sjukt mycket för en katt!! De är för tusan 127 kattår!!
Så nu har hon varit jätte ledsen idag och känner sig ensam : / Stackars lille mormor! Men förhoppningsvis kommer hon in till oss och så åker vi till katthemmet och kollar efter en ny katt till henne =)

Imorgon är det redan torsdag :O:P Hoppsan här springer tiden! Nu nalkas jul men även Mexiko! Ojojoj, det är endast 5 veckor eller 4 ½ ^^ sen är de endast 2 veckor tills Noak kommer hem! Super!!

Juste jag har inte skrivit hur de va i Thailand än väll :O Men de får jag göra i ett annat inlägg för nu har jag skrivit så mycket här ;)

Nu ska jag käka en macka och sen blir de sängen! Godnatt


Update



Herregud vad trött jag är!! ^^ Vaknade kl 06 imorse och kunde absolut inte somna om!
Är helt slutpumpad i kroppen!

Haha, lyckades proppa igen avloppet innan också, sjukt klantigt! Spillde ut massa mackaroner och tänkte att om jag proppar ner dom i avloppet så blir jag av med dom, ingen bra idé ^^ Slutade med att mamma och min bror fick stå och spola ur hela slangen som var igenproppad med mackaroner.. klantigt!

Rep ikväll! Skönt att komma igång igen! Två spelningar inbokade nu i december, super!

Ne nu orkar jg inte hålla mig vaken längre! Godnatt


Back on track!

Klockan är 07.15 på morgonen. Egentligen borde jag ligga och sova nu eftersom jag inte börjar fören 09.40...MEN de kan jag inte eftersom jag är inne i den thailändska dygnsrytmen, hehe
Ska nog ta ohc göra mig en stor maffig frukost!

Jag hoppade av tåget i Halmstad 12.00 igår. Extremt trött och hungrig! Flög från Bangkok 00.25 söndanatt/måndagmorgon. Sen var de flyg till Helsingfors och där ifrån till Köpenhamn och sedan tåg därifrån till Halmstad. Allt som allt tog de, ca 15 timmar. Tre huvudstädedr på ett dygn =O de är inte dåligt!!

NU är det tillbaka till allvaret iaf, känner mig inte riktigt redo men när jag man de egentligen ^^

Bilder kommer....sen ^^hejhej

RSS 2.0