Bra saker!

Dåliga saker!

Regnit väder
Städ jobb
Noak till Thailand
Sur mamma
Dammigt rum
Snart skola


Bra saker!

Ny kamera
Roliga planer
Pengar
Bra bok
Favorit linne
Snäll pojkvän

Ne, detta är ett meningslöst inlägg.. Jag har inget speciellt att skriva. Är inte på humör.. det är lite mycket som går emot just nu, bara väntar på att de ska passera förbi. 
Nu ska jag se Family Guy, göra något gott o äta och bara mysa! Det är sånt väder idag.



Bra bok!

Hej!


2 500 kr fattigare

Jahaja! Då var den köpt! Trodde jag skulle få vänta ett tag till, iaf en- två veckor men icke sa nicke!
Min söta lilla kamera är nu köpt. Har inte riktigt hunnit utforska den men de kommer. Fotat hundarna och lite sånt nu ikv, mer kommer!
En så länge är jag super nöjd! NU väntar jag bara på att något kul ska hända så man får tillfälle att fota lite grann.

Hejsvej




Ny kamera

Ja minsan! Nu jag jag jobbat i sommar har jag fått lite extra pengar så varför inte göra av med dom så fort de kommit in på kontot?
de är min ofrivilliga inställning till pengar... jag älskar att spendera men tycker mindre om att tjäna, hmm ingen bra kombination. Tvärt om hade ju varit galet mycket bättre...eller? Man blir väl inte mycket lyckligare av att jobba och ha massa pengar liggandes hemma (kanske om man sparar till något stort som en resa eller så) men att bara ha de hemma är ju tråkigt.. Då måste man ju bli lyckligare av att köpa massa saker som man tycker om! Mmm de tror jag!
Jag bli lycklig av att spendera mina pengar! Fast de är ju alltid bra att spara lite så man klarar sig månaden ut och inte gör av med allt på en gång ^^ haha!

Nu ska jag iaf inverstera i en Sony DSC-W390 digitalkamera ! Super snygg, super smidig och super bra kvalité!
14 mp 5x optisk zoom och massa häftiga effekter! De kommer bli många härliga bilder med den hoppas jag!



Jag tycker den är super läcker!


Joo en annan sak! Noak åker tillbaka till Thailand nu igen, han var där förra sommaren i 2 månader och kommer förmodligen stanna like länge igen...Känns tufft och jobbigt. Men någonting som gör de lite lättare är att jag kanske ska åka och hälsa på honom på hörtlovet vecka 44! Det hade varit super!!
Riktigt roligt!
Men vågar inte ställa in sig för mycket, det är mycket som ska stämma in om de ska funka.
Men jag hoppas!

Mmm, de var nog allt..

Hejhej!

Aldrig förr ha så många med så lite att säga skrivit så mycket för så få..

Spanien vann! Innan matchen hejade jag på Holland. Jag var fortfarande lite sur på Spanien för att dom vann över Tyskland för det var Tyskland jag hejade på egentligen, men när matchen kom igång och jag såg hur fult Holland spelade så kunde jag ju inget annat än att börja heja på Spanien ist. Det var ju inte okey hur Holland spelade, ne fy.. jag trodde de var fotboll och inte boxning.

Aja, Spanien vann och är nu världsmästare! Grattis!

Själv är jag trött som ett as.. jobbade igår 08-11 och sen 18-21. Samma idag och samma imorgon.. är så galet trött på de där jobbet nu! Idag var det de äckligaste jag varit med om!
Jag städar för det mesta och städa en camping är ingen dans på rosor.. Jag var inne på herrarnas toalett och städade. Fy helvete vad snuskigt det var! Det var bajs och kiss överallt!! När jag står där och städar en utav toaletterna så kommer det en man in, han går inte på en annan toalett och sätter sig och bajsar och fiser så det hörs lång väg! Efter de gick jag ut där ifrån och svor att jag aldrig mer skulle jobba på en camping. Tur att jag har en bra lön iaf som plåster på såren.
Men nu har jag slutat mitt morgonpass, förtillfället ligger jag i sängen och fläckten som jag ställt bredvid blåser för full kraft på mig. Skönt!
Om en stund ska jag åka och handla det sista som behövs ha med på resan... det slog mig precis att jag inte har börjat packa! Ojoj, dags att börja med det kanske? Jo tack, annars får de bli sån panikpackning kvällen innan hehe..

Ne usch vad jag skriver, nu ska jag kolla över min packlista, sätta på lite cool musik och kanske börja packa lite. 
 
Hej!


Arvikafestivalen

Åt fanders med Hultsfred, nu drar vi till Arvika istället!!

Sitter hemma nu efter en dag med Sara på stranden. Tänkte att jag skulle börja packa lite eftersom om 4 dagar sitter jag på festivalbussen påväg till ArvikaFestivalen!  Jag jobbar hela dagen imorgon, övermorron och överövermorron så måste börja nu. Listan är lång på allt man ska ha med sig men försöker korta ner den så mycket som det bara går eftersom allt kommer bli tungt att bära.
Vi tar tåget från Halmstad 08.42 och är framme 09.57, sen får vi vänta i Göteborg en timma tills bussen går 11.05. Men de blir nog bra! Det ska bli super skoj! Är lite nervös dock över resan och allt men de ska nog gå bra...hoppas jag.. hehe ^^

Kommer sakna Noak dock <3 men det är inte så många dagar, kommer hem på söndag igen! Och sen igång och jobba igen på måndag! Yees, höhö...







8 maj -09 - 8 juli -10

14 månader med min älskade Noak =) Jag tycker om dig farligt mycket! <3


RSS 2.0