Mitt firande

Hej, här kommer lite bilder från idag :)


Här kommer mamma, Isak och Noak in med frukost och tårta! Jag gömde kameran under täcket innan de kom inte ;)

Här är den hemmagjorda tårtan! Super god!

Den omtalande drömfångaren!

Den fina buketten

Och de fina halsbandet som jag fick av Noak.

Sushi på kvällen

Jag avslutar med en bild från restaurangen på mig och Noak!

Har haft en jätte bra födelsedag och tack igen för alla gratulationer!

Godnatt :)

Igår ett barn, idag vuxen!

Hej boggen och ett stort grattis till mig :D Idag fyller jag nämligen 18! Herregud, denna dagen har jag längtat efter hur länge som helst och nu är den här! Kommer ihåg i sommras och även förra sommaren när jag hela tiden förbannade mig över att jag inte var 18 än och längtade till den dagen då jag fyller de!

Imorse vaknade jag först av att pappa ringde och hela familjen på pappas sida sjöng för mig i telefonen! :D Pappa berättade att han kommer och hämtar mig på lördag vid lunch så ska vi till Båstad och shoppa och käka lunch på stan och så :) Sen ville han också bjuda ut mig och Noak på middag i nästa vecka med!
Efter de försökte jag somna om (vilket var totalt omöjligt!!) för sen kom Naok, mamma och Isak med frukost, tårta, tända ljus och presenter! Så de blev tårta + frukost på sängen! Och lite paketöppning.
Har en så länge fått pengar, en jätte stor blommbukett, två halsband i silver och en drömfångare! Är riktigt glad för drömfångaren!! Självklart de andra med men drömfångaren är unik!
Det är så att mamma har beställt den från en butik i Göteborg som åker på inköpsresor till Indianresarvat i USA 8bland annat och när mamma beställde denna då till mig fick hon beskriva mig som person, hur jag är, vad jag tycker om, och så och sen gör dom drömfångaren efter den beskrivningen på mig så olika stenar symboliserar olika saker. Roligt för då är den gjort efter just mig! Det tyckte jag var lite häftigt! :) Det hänger massa stenar och fjädrar på den och en liten, liten mockapåse och i ett litet brev som man fick till stod det vad alla stenar och fjädrar betyder och symboliserar och i den lilla påsen stod dte att man ska ta ett hårstrå från dem som drömfångaren ska verka för så har stoppat ner ett hårstrå från alla i familjen inkl. hundarna ;) hihi!
Nu längtar jag till fredag för då blir de krogen :D

Just nu sitter vi och äter tårta och lite senare ska vi in och käka sush  Mumms! Det är så sällan man äter det så tänkte passa på nu på födelsedagen! :)

Tack så jätte mycket för alla gratulationer jag fått hittills och tack för den fina sången i skolan! :D
Uppdaterar senare med lite bilder och så :)

Hejhej! :)




Based on True Stories

Based on True Stories är vad Es08ds dansföreställning heter och inte avslitningskonsert skrev jag i förra inlägget.
Jätte bra tyckte jag att det var! Såd den 2 gånger, fick rysningar båda gångerna!

Här kommer lite bilder, det var svårt att få bra bilder eftersom jag inte ville ta med blixt så de blev rätt suddigt.



Inget viktigt

Hej! 
Var och fixade frillan igår på Salong Gabriel. Är jag nöjd? Asså ja, eller ^^ Det är väldigt kort mitt hår nu men det behövdes verkligen klippas för det var så sjukt slitet! NU känns håret mycket tjockare och fräschare! Klippte runt 10 cm och slingade det ljusare. Så nu är jag blond igen! Det var riktigt längesen sist, ca 5-6 år sedan! Jag är egentligen blond men färgade det brunt när jag gick i 6an och sedan dess har jag hållt på att färga de men de tar både tid och pengar och sliter på håret så har lagt av med de nu. Hoppas de hinner växa ut en bit tills sommaren bara, men de tror jag.  
Här kommer en före och efter bild.


FÖRE                                                                                                                                  EFTER

Nu är vi inne på sista dagen på vecka 10 och snart börjar vecka 11!! (min vecka!) haha ne kanske inte riktigt men nästan! För på onsdag fyller jag 18 och jag är riktigt taggad! :D eller som jag sagt innan både rädd och förväntansfull hehe.

En av veckans höjdpunkter var Dans 3ornas avslutningskonsert! Riktigt bra! Skriver mer om den sen för nu ska jag ut och skringa med Noak.

Hejhej


Som grädde på moset

Hej! Eftersom de känns som alla redan skrivit de får jag väl också göra de, Idag är det Internationella Kvinnodagen! Och som grädde på moset var de riktigt fint väder med solsken! Super!

Här är bilder på några av mina favoritsmycken. De kommer bli super till sommaren! Har inte riktigt fått tillfälle att använda dem nu i höst/vinter men till sommaren kommer de passa till allt! Dock är jag sjukt nojjig med fjäderöronhängerna som visas på första bilden. Dem köpte jag nämligen i Mexiko i julas och är rädd att de ska förstöras ^^

Nu ska jag laga mat, stekta grönsaker i oyster sauce och ris, mumms!
Sen blir de rep med Prins Blå! De var på tiden! Hejhej


Update


Bild från Nellys party!
Hej!
Veckan går fort nu när skolan satt igång igen! Imorgon har redan halva veckan gått och imorgon är det EXAKT 2 veckor till min FÖDELSEDAGYEAH! Ser verkligen fram emot de! Sist jag såg fram emot min födelsedag så här mycket var jag typ 5år ^^ 
Idag blev det en runda på stan med Martine och som alltid när jag är med henne på stan så spenderar jag mina pengar ^^ Helt omöjligt att låta bli när man går med henne! Efter de gick jag på arbetsintervju, hoppas det gick bra! Det får jag reda på i nästa vecka. 
Men nu ska jag hoppa in i duschen innan TVn börjar!   

vi hörs! HEJ






RSS 2.0