Inte som man tankt sig..

Vi ar fast i Kopenhamn..
Klockan 08.00 anlander vi på kopenhamns flygplats for att checka in vaskorna och sedan hoppa på planet till Frankfurt men ikke!
Vi blir informerade om att vi får inte åka med planet till Frankfurt eftersom det ar kaos borta på den flygplatsen. Så vi får stalla oss i en kø før att omboka våra biljetter så vi kan ta oss till Mexiko på ett annat satt. Dock ar vi ju inte ensama om att få vårt plan instøllt fær køn var GIGANTISK!! Pappa har stått i køn sen klockan 09 på morgonen och klockan ar nu 15... Førmodligen kommer vi inte flyga idag, førhoppningsvis imorgon eller innan jul men inget ar sakert. Om vi flyger imorgon stannar vi i Kopenhamn inatt, om de drøjer langre tid åker vi nog tillbaka hem men inget ar sakert an.. pappa ar nog framme i køn om ca 30-40 min så vi får besked då..

Nu ar det bara att hoppas! Håller tummarna! Har verkligen børjat se fram emot detta nu på riktigt!

God kväll

2 foton av mig

Imorgon är de en kort avslutning och sen jullov! Äntligen!! Ojojoj, nu är de lov gud va skönt! Hinner dock knappt va hemma innan jag åker...

Imorgon blir det en mysig dag på stan med min kära vän Sara! Ska inhandla de sista julklapparna med, hehe.
Har riktigt dåligt med pengar denna månaden (som alla andra månader iofs)

Repet idag gick bra! Är nervös inför spelningen eftersom de ännu en gång känns som vi inte är tillräckligt förberedda.. Får se hur länge bandet håller egentligen.

Nu ska jag sova iaf, skönt att komma utanför dörren imorgon! Har ju bara suttit hemma i 2 dagar nu ^^

Godnatt

Tack till alla!

Hej, konserten igår gick väldigt bra trotts att min hals bråkade med mig. Jag är nöjd med vårt framförande! Ett stort tack till alla som spelade i min ensamble! Väldigt bra spelat!
Och ett stort tack till alla andra självklart! Ni var otroligt bra :D

Idag mår jag mindre bra dock. Min hals hämnades på mig idag BIG TIME! jaja, te och halstabletter är som sagt mina bästa vänner dessa dagar.

Usch, de har inte varit en trevlig kväll... Ska strax till Mexiko som sagt och ser verkligen inte fram emot det just nu. Ostadigt mellan mig och min pappa, precis som de alltid varit. Vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till saker och ting nu... Saknar Noak vid såna här tillfällen.. hade behövt honom hemma.

Jaja.. en sak som gjorde mig glad idag iaf var när mamma kom hem och köpt mig en lite förtidigt julklapp! En sjukt snygg skjorta! Åååh jag har längtat efter den ^^  Haha, ja jag vet de är bara ett klädesplagg men även små saker kan göra dagen lite ljusare, hihi


Te och halstabletter för fulla muggar!

Ja det är sannerligen min högsta prioritet idag! Imorgon är det nämligen Ensamblekonsert och min hals har börjat strula..! Inte okej! Jag minns att det var exakt likadant förra året inför den konserten! Då hade jag feber och ont i halsen, nu är så ingen feber som tur är. Men halsen gör fruktansvärt ont och är jätte hes :S Ingen bra kombination efter som de är ganska ljusa toner jag ska nå upp till imorgon. Hoppas, hoppas!



Detta är en bild från ensamblekonserten förra året. Jag i mitten med micken i högsta hugg! Ganska stor förändring på mig själv måste jag säga! Saknar de mörka håret ibland :P

Saliga dagar



Här kommer en salig blandning foton som jag tagit de senaste dagarna.

Hej!
Söndag..
Nu påbörjas snart sista veckan i skolan! Helt otroligt vad tiden går! Om en vecka bär de av som sagt mot Mexiko!
Igår va sista gången jag hann träffa hela killgänget så det var riktigt kul! En lyckad lördagkväll!
De är ett så sjukt härligt gäng! Alltid lika skoj!

Men idag är det söndag och jag är riktigt trött! Försökt plugga matte men det gick sådär... är riktigt nervös inför provet! Får verkligen ge allt imorgon och plugga in de.
Har fått någon jäkla hosta som inte vill släppa heller, men de är ju tid för förkylningar så det är väl inte så konstigt. Hoppas bara att jag inte är de när vi ska flyga för de kan bli jobbigt. Jag har verkligen börjat se fram emot resan nu! Har kännt lite sådär eftersom jag missar allt hemma men vafan, de kommer ju fler jular ellerhur! Och vem säger nej till lite sol och bad såhär i vintermörkret, hehe.
Ne så de känns rätt kul nu!

8 veckor och 2 dagar tills Noak kommer hem nu. Herregud vilken lång tid... hoppas att de kommer gå lika fort som denna hösten gjort.
Ska bli härligt att få hem honom igen!

Men nu ska jag ner och äta!

Hejhej!


Snart slut

  

Hej, veckorna går så sablans fort!! Längtat efter denna helgen verkligen! Fullt ös hela tiden!

Fredag: Ut och äta och fira Renecka! Sen vinkväll
Lördag: Träffa heeela gänget och ha as skoj!
Söndag: Harry Potter maraton hos Tinilini!
Super helg tycker jag!! Händelserik och super!

Wihoo! Men nu måste jag springa för nu ska Prins Blå repa!!



Du kan komma närmre nu



Tisdag,tisdag,tisdag,tisdag.. riktigt såhär festlig såg jag inte ut idag. Ne idag har varit en tung dag, brjade med att jag somnade på soffan uppe på musikvåningen, efter de va det ju bara adjöss och goodbye med de bra humör som jag haft innan jag somnat. Irritationen lättade efter några timmar dock så de va ju härligt. Gjort mitt psykologiprov idag!! Äntligen fått de överstökat, kändes bra men vill inte ha för höga förhoppningar!

Nu nalkas Mexiko och jag borde snart sätta igång med iaf en packlista. Dock känner jag inte för detta. Vet inte om jag skrivit om mina blandade känslor till Mexiko? Kanske, aja jag tar de igen iaf.
Jag vill gärna åka dit, en häftig upplevelse verkligen! Men att vara borta över både jul och nyår käns tufft.. haha känner mig så otroligt dum och bortskämd när jag säger såhär dock ^^
Aja! De kommer säkert bli kul! Och så blir man lite extra brun med ;)

Noak! De har varit ostabilt mellan mig och min pojkvän Noak men nu är vi back on track. Imorgon firar vi 19 månader tillsammans och de känns bra. Dock kommer vi inte fira den tillsammans alltså fysiskt eftersom han fortfarande är i Thailand. Men han kommer hem den 7de Februari. Det känns skönt att ha ett fast datum nu och något att se fram emot.

Men nu min vänner ska jag gå ner och äta för magen kurrar som en galning på mig och sen blir det rep med prins blå!

Ha de bra !

Tack och hej!




Nu kör vi !! :D jäkligt lyckad kväll!

Denna helgen har varit riktigt rolig,
fredag- Klara & Drömmarna och musiklärarna på morfars
lördag- Maja
söndag- adventsfest hos pappa med Martine och Maja

redo för en ny vecka...njaa inte riktigt ^^ men vem är de?
Hoppas nästa helg blir lika bra!

Jag är så ofantligt trött nu så hela kroppen skriker efter sängen...

Godnatt!

more YES than NO

YES! Detta är en bättre dag! Jag känner de på mig :D
Detta kommer bli en betydligt bättre dag än vad gårdagen va! Somnade ledsen- Vaknade glad!
Jag hade ingen samhäll så nu sitter jag och fördriver tid vid datorn.. Idag är det dans! :D SUPER!!

Hejhopp!


På topp



Hej, kände att jag behövde skriva av mig lite. Känner mig inte på topp idag..

Allt börjar med att jag vaknar med en orolig känsla i kroppen..drömde en skit skumm dröm om bla. Noak.. Kommer dock inte den riktigt nu men vet bara att den va stressande och obehaglig. Där börjar mitt ostabila och dåliga humör.
Jag kommer till skolan och är sjukt nervös inför improvisationen fr vi haft en uppgift som skulle varit klar idag och min var inte de.. Känner mig så sjukt underlägsen de andra i min klass när de kommer till musik. Önskar så sjukt mycket att jag hade mer förkunskaper innan jag började.. efter den lektionen kändes de med uppgiften bättre men sämre de med klassen.. söta och snälla Martine peppade mig lite och de fick upp mitt humör och självförtroende lite igen =)
Sen ringer Andreas och ställer in planerna för imorgon och klart blir jag besviken igen för de var sista gången innan jag drar till Mexiko som vi kunde träffas alla...menmen
Saknar Noak med så de gör ont i mig!

Nu ska jag gå och lägga mig och glömma denna dagen och försöka på nytt imorgon.
Hoppas ni haft bättre dag än jag haft!
Hejhej


1/12

Hej, till denna onsdag! Så som min onsdagar brukar vara var också denna långsam och lång. Börjar 08.10 och slutar 17.00. Dock hade vi ingen psykologi så slapp undan lite tidigare ;)

Stan med Martine, Rasmus och Valle! Shoppade en snygg klänning, en coolt t-shirt, myströja, julklapp till lillasystern och lite nya öronhängen. Pengarna rinner som sand mellan mina fingrar..

Usch nej, jag är riktigt riktigt tröt.. har längtat efter sängen hela dagen!

Ne, har inget mer att nämna, godnatt!

PS. Var på teater 2ornas genusfreställning nu ikv, riktigt bra och roligt! Stort tack till alla som medverkade!

RSS 2.0