Tjena mittbena!



Tjabba tjena!

Gaaaah! jag är så jäkla förkyld! Buhu ^^ Nu när de kommit en värmechock så är man så jäkla snabb på att klä av sig och gå i shorts eller linne men detta blev resultatet....yes! Men de lägger sig nog snart :)
Jag vill också passa på att berätta (tror dock de flesta märkt det nu) att jag är SÄMST på att uppdatera! Haha ^^
Har ingen ork och tid för de likssom ;)

I helgen är de Valborg!! Vad händer!? För min del blir de krogen och de ska bli riktigt kul!! Vi kör klackarna i taket :D

Hejhopp

Under the sea or up in the space?



Tjena!

Vill börja med att tacka Jessica och hennes band Apelsinklyftorna för deras spelning idag på bibblan!!

Vad händer ikv? Är riktigt trött och otaggad faktiskt ^^ Men vill inte sitta hemma heller hehe
Men vi får väl se :)

Ska ner och ta mig något att äta!
Kommer tillbaka när jag har något mer intressant att berätta

Hejhej!


Bättre uppdatering

Tjena bläckpenna!!

Minus för de usla vädret idag!
Känns som jag fått nackspärr så minus till det med!
Var på skolan en litan stund och repade igenom Andread HIR! De gick bra tycker jag! Sen hem igen och plugga matte och laga mat! Finns inget godare än stekt svamp och zukini i oystersaus med ris och soya!! Mmm!
Har tagit en paus från de tråkigt pluggandet..

Förresten om det är någon som läster detta och är duktig på att fixa en snygg design på bloggen så säg till!

Ne nu är rasten över, matteboken väntar!

Hejhopp




Happy Easter



Efter några fruktansvärt random bilder vill jag säga hej och ursäkta mig för att jag varit riktigt dålig på att uppdatera!!
April månad och det är min mammas födelsedag idag! Grattis Bästa Mamma! <3
På de två bilderna i mitten kan ni se vad hon fick :)

Det är måndag idag och veckan jag har framför mig är både lugn och stressig på något konstigt sätt!?
Imorgon är jag helt ledig egentligen men ska möta några grabbar på musik vid halv tolv och öva lite HIR. Onsdag börjar jag kl 13.40 med engelska test och har sedan kl 15.00 min egen HIR :S Och torsdag är det matte prov, sen Andreas HIR och sen helt ledig! Stressad över HIR och prov men glad över sovmornarna!

I helgen var jag och ett mysigt gäng i Göteborg och sökte till Idol! Jäkla roligt var det faktiskt!! Vi hade sånt jävla flyt! Kom dit vid 08.45 och kön var cepe lång!!!!! Ställde oss längst bak och böjade förbereda oss på att här kommer vi nog få stå de senaste 5-6 timmarna...Efter en timma kommer några som arbeter med Idol och delar ut lappar där man kan delta i en sms tävling och vinna 15 min med en sångcoach och få gå före heeela kön. Ja visst tänker vi och skickar iväg några sms var. Helt plötsligt får Martine tillbaka ett sms där de står "Grattis du har vunnit!!" Kan inte beskriva med ord hur glad jag blev!! Personalen kommer och hämtar oss och vi får som sagt gå förbi hela jävla kön!! Jag fick dessutom 15 min med sångcoachen vilken var grymt!! Så vi klara med allt från att ha stått i kö till att alla hade sjungit klart på 2 timmar!! Dock gick ingen av oss vidare vilket var både förvånande och ledsamt :( Men en liten tröst på såren var faktiskt att veta att vi hade stått där i 2 timmar medan andra hade stått där sendan kl ett DAGEN INNAN!!! Galet! ^^
På kvällen sen firade jag och mina tjejkompisar Jessica och Annie som fyllde 18! Grattis Grattis!

Nu ska jag plugga lite till matte och sen krypa till kojs!

Ha de super! Godnatt för mig

PS! Nästa vecka är det Påsklov! WooHoo!! DS.

Nu kör vi så de ryker!!

eller så har vi redan gjort de och orkar inte mer för tillfället...så känner jag mig just nu ^^ De blev en sen, alkoholfylld och händelserik helg! Hehe..
Fredag- Först Hannas födelsedagsfest som var riktigt lyckad tyckte jag och sen vidare in till stan med de tre bästa tjejerna jag vet! Mötte upp några vänner i stan och festen var på topp! Riktigt riktigt rolig kväll! Tack för det!
Lördag- Bakis, trott, otaggad. Dra till Robert som har "Welcome Home Party Nr #2? 3? tappat räkning." som han kallade de. Kul! Var så jäkla otaggad först men blev bättre senare. In mot stan då med och mötte upp några och sen blev de tre hjärtan för hela stanten! Riktigt roligt!

Jag har haft en grym fredag och en grym lördag! Nästa helg taggar vi IDOL! Hahah herregud vad har jag gett mig in på!? Är så jäääävla nervös så vill inte ens tänka på det!! Fan ^^ Men jävlar vad kul de kommer bli!! (hoppas jag)
Haha!
Nu ska jag ta mig ur sängen och äta frukost/lunch!

Hejhej!


RSS 2.0